Omnikanal för musikaffär

I min butik för musik kan du verkligen släppa loss din musikaliska ådra. Oavsett om du kommer in i butiken eller om du sitter hemma framför datorn så ska du känna dig mycket välkommen.

Till att börja med så finns allt inom musik i vårt sortiment, från notställ till piano. Av uppenbara skäl finns inte allt hemma i butiken men fullt beställningsbart. På plats i butiken så kan du testa alla instrument som finns här, från kastanjetter till trummor eller trumpet. Piano är det enda instrument som inte finns här i butiken. Hemma ifrån din dator så kan du nagelfara, verkligen detaljgranska varje instrument vi har i sortimentet. De är noggrant beskrivna i texten, ner till vilken stämskruv som använts och bilderna kan du zooma in och ut eller vända på hur du vill.

Vi är också mycket stolta över alla nothäften vi har. Vi har noter för gitarr, sång, piano och trummor. Nothäftena kan du öppna första sidan på för att se hur de är uppbyggda plus vilka stycken som finns representerade i de olika häftena.

Utöver detta så har vi utrustningen som du behöver för att få det att låta, allt från hemma i ditt rum till på scenen tillsammans med ett band eller liknande. Vi har DJ-utrustning, monitorer, mikrofoner och allt du kan tänkas behöva för ditt musicerande. Full studioutrustning hittar du här, också det detaljerat in i minsta skruv eller mikrofonförstärkardetalj.

Du hittar också rack och väskor för att frakta din utrustning här, väskor och vagnar, ställningar och konsoler och så klart – beskrivet ner till sista skruven. Kablage och sladdar och adaptrar av alla de slag till vettiga priser har vi naturligtvis beskrivit även dessa. Störst sortiment hittar du på vår hemsida, läs mer här: nu öppnar uppsala musikverkstad så välkommen in och kika.

Vi har också gjort vårt yttersta för att göra det enkelt för dig att handla via vår hemsida, eftersom det är där du hittar mest i vårt sortiment. Självklart kan du komma in i butiken och beställa varor, antingen till oss för hämtning eller att du beställer till ditt hem men ifrån butikens dator som du får låna när du behöver det. Vi har använt unified commerce platform för hanteringen vilket du kommer finna är smidigt och lätt att förstå för att beställa och betala med.

Om du mot förmodan skulle vara missnöjd med din produkt så har vi en bra returneringsfunktion. Du kommer att få anvisningar för hur du gör det med ditt gods när du får det, och vi har också en bra funktion för avisering av leverans. Skulle det vara ett riktigt stort paket så kommer vi att be transportören kontakta dig så ni får komma överens om leveranstillfället.

Har du ett litet bekymmer med det du fått hem (eller köpt i butiken) så har vi proffsiga medarbetare i butiken som kan hjälpa dig att finjustera eller vad det kan vara som du behöver hjälp med. Handlar det om att stämma piano eller liknande så kommer vi att debitera en liten summa för den typen av arbete.

Click here to add a comment

Leave a comment: